Stengt i juli 2020

12. jun, 2020

Sommerferie 2020

Tirsdag 30.juni blir siste mulighet til å male i lokalene våre før ferien. Vi åpner opp igjen mandag 3.august med de samme reglene som vi har fulgt hittil. Alle må fortsette å sende sms til Aslaug Lund på tlf. 48297030. Dette har med en eventuell smittesporing, og begrenset plass på grunn av avstandsregelen, å gjøre. Husk å oppgi dato(-er), navnet ditt og om det er kvelds- eller formiddagsmaling om tirsdagene i sms-en. Du vil motta svar fra Aslaug om det er ledig plass til deg eller ikke.

Vi ønsker oss flere foto fra de nye lokalene våre, helst med medlemmer som maler. Hjemmesidene våre trenger en fornying. De inneholder foto fra de gamle lokalene våre. Sjekk med de som er med på fotoet om det er ok at vi eventuelt legger fotoet ut på hjemmesidene våre.

For å unngå at medlemmer blir ekskludert fra Frimal på grunn av allergi, MÅ vi slutte å bruke terpentin i lokalene våre. Det er ikke nok med hyppige utluftninger, selv om det også hjelper. Gulla la ned en god del arbeid i å finne alternativ til terpentin. Styret stiller seg bak hennes forslag om å bruke Skonsom Fortunning blandet 50/50 med valnøttolje. Dette egner seg utmerket til oljemaling, og en kan få kjøpt det på Malepaletten. Vi fraråder også bruk av linolje. Den er selvantennelig.

Hvis noen har egne nettsider som de ønsker å få en lenke til fra hjemmesidene våre og fra Facebook, er det bare å sende lenken inn til frimalerne@gmail.com, så skal vi legge den inn.

Kulturdagene i Fyllingsdalen og Laksevåg vil bli avholdt 17.-25. oktober. Vi har meldt vår interesse for å delta med en utstilling. Dette kommer vi tilbake til.

Del denne siden