Kulturløype i Lynghaugparken

3. jul, 2020

Kulturløype "light" i Lynghaugparken er montert!

Da er kulturløypa "light" kommet opp. Denne første kulturløypen, som vil stå ut juli måned, ble mindre enn planlagt, men ser flott ut og skaper forhåpentligvis interesse for både historien, parken og organisasjonene bak!

Fyllingsdalen og Laksevåg kulturkontor kommer til å jobbe mot å få enda en kulturløype på plass etter sommerferien, muligens fremover mot kulturdagene, og da kommer de til å endre litt på oppsett og montering.

Vårt oppsett ble endret, og vi er fornøyd med det nye oppsettet. Vi håper flere ønsker å bli bedre kjent med oss etter å ha gått kulturløypen!

31. mai, 2020

Frimals bidrag til kulturløype i Lynghaugparken

Fyllingsdalen og Laksevåg kulturkontor ønsker å vise smakebiter fra hva som foregår i Fyllingsdalen i form av en kulturløype i Lynghaugparken. I den forbindelse har de fått tak i flere utstillingsmonter for utendørs bruk. Disse ønsker de å plassere ulike plasser i Lynghaugparken og de inviterte derfor blant annet oss til å komme med innholdet! Frist for tilbakemelding er 1.juni.

Eksempler på hva som kan være en del av kulturløypa:
- Bilder og tekst fra Fyllingsdalen før og nå
- Kunstverk, foto, tegning, illustrasjoner
- Bilder og lenker til lydfiler som kan spilles av via nettsider (QR-koder med direkte linker er lette å lage og lette for turgåer å få opp på mobilene)
- Rebuser og små konkurranser med din organisasjon som "svar"

Dette kan være en god mulighet til rekruttering av nye medlemmer/ kunder!

Frimal har sendt inn forslag til en av monterne.

Del denne siden